LiXi

Chat
Website
Follow my page» @Shijoje

Music ?


Kam Mësuar Të Dëgjoj Fjalë Tallëse Të Njerëzve Dhe Ti Mbyll Veshët Kam Mësuar Të Shoh Padrejtësi Dhe Ti Mbyll Sytë Kam Mësuar Të Dalloj Një Mik Që Të Thotë Një SI JE  Me Zemër. Dhe Ajo Që Jeta Më Mësoi Të Urrej Më Tepër Eshtë DASHURIA E SHTIRUR. Jam Më i Lumtur Kur Dikush Më Sheh Me Inat Se Sa Me Një Buzëqeshje Fallso Jam Më i Lumtur Kur Kuptoj Që Kam Armiq Se Sa Kur Kuptoj Që Ata Që Njoh Jane Veç Maskat e Radhes Jam Shumë Më i Lumtur Kur Dikush Me Godet Përballë Se Sa Mbas Shpine .....
© All Rights Reserved © Lix 2016